06.07.2010. / 16:31

Autor: Ivica Medo

UEFA Futsal Cup: Nacional na prvake Italije i Izraela

Hrvatski prvak Nacional izvučen je u skupinu 5 glavne runde zajedno s prvakom Italije Montesilvanom, prvakom Izraela ASA Tel Avivom, dok će četvrti sudionik biti pobjednik skupine A iz preliminarne runde

Nacional je uvršten u skupinu 5 glavne runde UEFA Futsal CupaNacional je uvršten u skupinu 5 glavne runde UEFA Futsal CupaU Nyonu je završeno izvlačenje preliminarne i glavne runde UEFA Futsal Cupa. Hrvatski prvak Nacional izvučen je u skupinu 5 glavne runde zajedno s prvakom Italije Montesilvanom, prvakom Izraela ASA Tel Avivom, dok će četvrti sudionik biti pobjednik skupine A iz preliminarne runde, a to će vjerojatno biti prvak Litve Nautara Kaunas.

U najavama pred izvlačenje skupina trener Nacionala Tiago Polido htio je izbjeći Talijane i Izraelce, tako da mu ždrijeb nije bio naklonjen.

Zagrepčani su uz Talijane favoriti skupine, a dva prvoplasirana kluba plasirat će se među 16 najboljih u Europi.

Tiago Polido nakon izvlačenja je izjavio: „Nacional i Montesilvano su favoriti skupine i vjerojatni putnici među 16 najboljih. Nisam imao prilike gledati Izraelce, ali mislim da smo dosta kvalitetnija momčad. Četvrti predstavnik skupine, koji dolazi iz kvalifikacija, ne bi nam trebao zadavati veće probleme“, zaključio je trener Nacionala.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika