09.07.2010. / 17:36

Autor: Hina

Policija pretražuje urede savjetnika najbogatije Francuskinje

Francuske vlasti pretražuju račune Liliane Bettencourt u stranim bankama i tvrdnje da je tajno davala novac za predsjedničku kampanju Nicolasa Sarkozyja 2007.

Policija na ulazu u zgradu u kojoj ured ima financijski savjetnik Liliane Bettencourt (Reuters)Policija na ulazu u zgradu u kojoj ured ima financijski savjetnik Liliane Bettencourt (Reuters)Francuska policija u petak pretražuje urede financijskog savjetnika najbogatije Francuskinje u sklopu istrage skandala koji uključuje tvrdnje o nezakonitom financiranju predsjedničke kampanje.

U pretragu ureda Patricea de Maistrea, glavnog financijskog savjetnika nasljednice L'Oreala Liliane Bettencourt, pristigla su tri kombija policajaca koji su opkolili zgradu u pariškom predgrađu Neully-sur-Seine.

Francuske vlasti pretražuju račune Liliane Bettencourt u stranim bankama i tvrdnje da je tajno davala novac za predsjedničku kampanju Nicolasa Sarkozyja 2007. Tvrdnje koje nisu dokazane i koje Sarkozy odbacuje dio su šireg skandala koji je destablizirao Sarkozyjevu konzervativnu vladu.

Tvrtka L'Oreal trenutačno vrijedi 13,4 milijardi dolara.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika