11.07.2010. / 00:00

Autor: Martina Čizmić

Eva Longoria oduševljena Jadranom: Hvala ti Hrvatska što si tako lijepa zemlja

Američka glumica i njen suprug proveli su nekoliko dana krstareći Jadranom i uživajući u hrani, piću i ljepotama Hrvatske

Treba li bolja reklama Hrvatskoj od Eve Longorie u suton na Jadranu (Foto: Twitter)Treba li bolja reklama Hrvatskoj od Eve Longorie u suton na Jadranu (Foto: Twitter)Nakon što je pomalo zabrinula svoje obožavatelje jer je ignorirala svoj Facebook i Twitter profil, Eva Longora napokon se obratila svijetu.

Očito je "Očajnu kućanicu" proslava treće godišnjice braka s košarkašem Tonyem Parkerom i krstarenje Jadranom toliko zaokupilo da je zaboravila na modernu tehnologiju.

No, da je njen posjet Hrvatskoj bio pun pogodak najbolje govore njeni komentari na Facebooku. Tako je Eva oduševljena zalascima sunca iznad hrvatskih otoka.

"Svake večeri u Hrvatskoj smo imali predivan zalazak sunca", napisala je ispod jedne od slika. Također, dodala je i kako je tužna jer je odmor završio.

"Hvala ti Hrvatska što si tako lijepa zemlja za posjetiti! Predivna sjećanja!", napisala je Longoria i najavila još fotografija.

Inače, na krstarenju po Hrvatskoj pridružilo im se nekoliko prijatelja koji su također oduševljeni Hrvatskom. Stoga ne bi trebalo iznenaditi ako uskoro bude zabilježen povećan broj posjeta američkih turista.

Isto tako treba istaknuti da su svjetski showbiz mediji tijekom proteklih nekoliko dana intenzivno pisali o dogodovštinama bračnog para Parker-Longoria, što je zasigurno pomoglo u promociji Hrvatske.

Vezane vijesti

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Ako si slavan, stvar je prestiža imati i vlastiti parfem, koji se, naravno, zove tvojim imenom. Britney Spears, Jennifer Lopez, Kate Moss, Christina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika