12.07.2010. / 19:15

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Mark Cuban traži da se istraže poslovi u Miamiju

Novi igrač Miamija su LeBron James i Crhis Bosh, te je sasvim logično da trenutačno momčad s Floride figurira kao najjača košarkaška družina na svijetu i od njih se očekuje samo jedno - naslov prvaka iduće sezone u NBA ligi

Mark CubanMark CubanMiami Heat je tijekom ovog srpnja napravio nevjerojatan posao, te je postojećoj zvijezdi svoje momčadi, Dwyaneu Wadeu, pridodao još dva genijalca.

Novi igrač Miamija su LeBron James i Crhis Bosh, te je sasvim logično da trenutačno momčad s Floride figurira kao najjača košarkaška družina na svijetu i od njih se očekuje samo jedno - naslov prvaka iduće sezone u NBA ligi.

No, postoje mnogi sumnjičavci u ovaj posao, a jedan od njih je i vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban, koji traži od vodstva NBA lige da istraži kompletan posao Miamija s pitanjem je li moguće financijski pokriti ovakve tri košarkaške zvijezde.

Cuban je poznat kao kontroverzna osoba u NBA ligi, te nikada nije znao držati jezik za zubima, a pred novinarima je u Las Vegasu zatražio ispitivanje cijelog posla. - Pitam se kako je NBA liga mogla dopustiti ovakve potpise, kako su sva tri vrhunska košarkaša, inače slobodni igrači, mogli doći u jednu momčad - nizao je pitanja Cuban.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika