14.07.2010. / 14:48

Autor: Boris Bilas

Borovec demantira: 'Tjelohranitelji Sanaderove kćeri nisu pucali u Gjuri II'

"U ovom trenutku sve što vam mogu reći je da će MUP uskoro medijima poslati demantij te informacije. Više od toga ne mogu reći", kazao je Borovec za Nacional.hr

Krunoslav BorovecKrunoslav BorovecNakon što je Jutarnji list u svom današnjem broju objavio informaciju kako su na proslavi Nove godine 2007. u zagrebačkom klubu Gjuro II tjelohranitelji kćeri tadašnjeg premijera Ive Sanadera pucali iz vatrenog oružja kako bi je zaštitili od četvorice izgrednika, provjeru smo potražili od glasnogovornika policije Krunoslava Borovca.

"U ovom trenutku sve što vam mogu reći je da će MUP uskoro medijima poslati demantij te informacije. Više od toga ne mogu reći", kazao je Borovec za Nacional.hr.

Podsjetimo, Jutarnji list je obajvio kako je sutkinja Saša Lui na čitanju presude izjavila kako je "nekoliko policajaca, koji su bili u pratnji štićene osobe, a koji su visoko educirani da procijene opasnost, počelo pucati".

Iz toga se da izvući zaključak kako u Gjuri II nisu pucali redari, kao što se prvo mislilo, nego policajci, pripadnici posebnog Odjela za fizičku zaštitu MUP-a.

Međutim, kako doznaje Nacional.hr od svjedoka koji se te večeri nalazio u Gjuri, u trenutku pucnjave pripadnici policije bili su uz Brunu Sanader te su se nakon prvog pucnja bacili na nju kako bi je zaštitili.

Tri i pol godine nakon incidenta četvorica napadača osuđena su na zatvorske kazne nepravomoćnom presudom Općinskog kaznenog suda.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
13/9/08

annex, 14.07.10. 16:24

Lažeš Borovec ko i obično. Članovi moje obitelji bili su tamo, što više dio većeri bili su i u društvu sa primadonom, i dobro su vidjeli pucače. Kako su nakon dolaska "specijalaca" zatvorili lokal, pa nitko nije mogao izaći, došla je ekipa u civilu i izvela jedino princezu i njenu frendicu. Fuj, tko nama zagrapčanima sve zauzima mjesto. Još se i puca radi njih.


registracija
27/12/06

Skipp, 15.07.10. 19:05

Pa naravno da nisu ono što Borovec kaže je istina, samo istina i ništa drugo no istina. Kao i sve ostalo što žbiri izjave, napišu ili naprave. A ako mu - slučajno - ponekad serviraju neistine - a što on može, a što je još jadnije što mu mi možemo? -


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika