19.07.2010. / 07:47

Autor: Hina

Broj žrtava u sudaru vlakova u Indiji porastao na 55 poginulih

Među poginulima je osam žena i dvoje djece. Strahuje se da bi broj mrtvih mogao biti veći. Spasilačke ekipe pomažu ozlijeđenima i izvlače mrtva tijela, a također pomažu vojska i paravojne snage

Foto: ReutersFoto: ReutersNajmanje 55 ljudi je poginulo, a više od stotinu je ozlijeđeno u sudaru dvaju vlakova u indijskoj državi Zapadnom Bengalu u ponedjeljak rano ujutro, najnoviji su službeni podaci o žrtvama te nesreće.

Nesreća se dogodila kada je putnički vlak Uttar Banga express udario u stražnji dio vlaka Vananchal expressa koji je stajao na postaji u gradu Sainthia, oko 200 kilometara od Kolkate, prijestolnice Zapadnog Bengala.

"Po najnovijim podacima, 55 osoba je poginulo u nesreći, a većina njih bila je u Vananchal expressu", rekao je šef policije Bhupinder Singh.

Među poginulima je osam žena i dvoje djece. Strahuje se da bi broj mrtvih mogao biti veći. Spasilačke ekipe pomažu ozlijeđenima i izvlače mrtva tijela, a također pomažu vojska i paravojne snage.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika