22.07.2010. / 15:18

Autor: Andrea Belin

Katarina Radivojević ne želi glumiti s Nikolinom Pišek?

Ukoliko je za vjerovati neimenovanim izvorima, angažman voditeljice, ujedno i djevojke Kristijana Curavića u seriji 'Najbolje godine' najviše smeta glumici Katarini Radivojević

Katarina RadivojevićKatarina RadivojevićPoznato je da će ekipi 'Najboljih godina' od jeseni pridružiti voditeljica Nikolina Pišek, no ukoliko je za vjerovati neimenovanim izvorima, njezin angažman u seriji najviše smeta glumici Katarini Radivojević.

Kako piše srpski Kurir, Katarina Radivojević je tražila od redatelja da se zajedničke scene s voditeljicom snimaju odvojeno.

'Nije tajna da prema srpskoj glumici postoji animozitet pojedinih kolega, a šuška se da joj 'ne miriši' ni Jelena Veljača koja je navodno zaslužna što će Nikolina Pišek glumiti u drugoj sezoni', ispričao je neimenovani izvor za srpski Kurir i dodao kako su redatelji na teškim mukama jer već pokušavaju zadovoljiti obje strane.

S druge strane, Lidija Bukovac, iz Odnosa s javnošću Nove Tv je za nacional.hr potvrdila da ništa od navedenog nije istina jer se prije svega djevojke uopće ne pojavljuju u istim scenama, a bez obzira na sve, među njima ne vlada nikakva netrepeljivost. Osim toga Lidija Bukovac je demantirala bilo kakvu povezanost Jelene Veljače sa spomenutom serijom.

Inače, djevojka ronioca na dah, Kristijana Curavića će u četrdesetak epizoda glumiti suprugu Enesa Vejzovića. Osim nje, u spomenutoj seriji pojaviti će se i jedna od najpopularnijih glumica u bivšoj Jugoslaviji, Mira Furlan. Ona će utjeloviti lik neobične žene koja vjeruje u izvanzemaljce.

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika