27.07.2010. / 18:24

Autor: Martina Čizmić

Neočekivana podrška iz Splita: Poklepović uvjeren da Mamiću netko podmeće

Govoreći na konferenciji za novinare, Poklepović je u kratkom osvrtu iznio svoje mišljenje kako su sve priče koje su izašle po medijima zapravo spekulacije

Stanko PoklepovićStanko PoklepovićNetrpeljivost između Splita i Zagreba nije ograničen samo na navijače. Dobro je poznata stvar da se čelnici Hajduka i Dinama ne vole previše. Stoga je kao grom iz vedra neba stigla izjava trenera splitskog kluba, Stanka Poklepovića koji je govoreći o kladioničarskom skandalu u hrvatskom nogometu podršku dao Zdravku Mamiću.

Govoreći na konferenciji za novinare, Poklepović je u kratkom osvrtu iznio svoje mišljenje kako su sve priče koje su izašle po medijima zapravo spekulacije.

"Moja je procjena da to nije tako kako se govori i da to netko sve izmišlja. Čini mi se da su te ocjene preoštro iznesene i da se akvim stvarima daje previše prostora", rekao je na samom kraju konferencije za novinare trener Hajduka, a prenosi tportal.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
30/4/10

fot, 27.07.10. 18:54

Podmetanja idu upravo iz hajduka


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika