28.07.2010. / 08:52

Autor: Hina

Video: Putnički zrakoplov sa 152 putnika srušio se u blizini Islamabada

"Po našim informacijama, zrakoplov se srušio u predjelu Margalli. Vidljiv je oblak dima, ali još nismo uspjeli doći na mjesto nesreće. To je brdovit kraj i nema ceste", rekao je policijski čelnik Sayed Subhan

Foto: ReutersFoto: ReutersPutnički zrakoplov privatne pakistanske kompanije Air Blue sa 152 putnika i člana posade srušio se u srijedu u brdovitom predjelu u blizini prijestolnice Islamabada, priopćila je policija i civilno zrakoplovstvo.

Gust oblak dima nadvio se nad brdima koja okružuju Islamabad. Na snimkama lokalnih televizijskih postaja moglo se vidjeti veći broj vozila hitne pomoći koja žure na mjesto nesreće.

"Po našim informacijama, zrakoplov se srušio u predjelu Foto: ReutersFoto: ReutersMargalli. Vidljiv je oblak dima, ali još nismo uspjeli doći na mjesto nesreće. To je brdovit kraj i nema ceste", rekao je policijski čelnik Sayed Subhan.

"Riječ je o zrakoplovu privatne tvrtke Air Blue", dodao je.

U zrakoplovu koji je letio iz Karačija i pripremao se za slijetanje u Islamabadu bila su 152 putnika i člana posade, rekao je glasnogovornik uprave za civilno zrakoplovstvo.

U srijedu ujutro u Islamabadu i Margalli bilo je oblačno i kišno.

Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika