28.07.2010. / 17:14

Autor: Andrea Belin

Bivši dečko Žane Štrbac najavio tužbu protiv Curavića

Nakon što je ronioc na dah izjavio da je bivša voditeljica kviza 'Nova lova' prekinula s Jeričevićem jer ju je prevario s muškarcem te da mu je svojedobno slao prijeteće poruke, voditelj je protiv njega odlučio podići tužbu

Kristijan Curavić i Nikolina Pišek Kristijan Curavić i Nikolina Pišek Sapunica u kojoj su glavni akteri Kristijan Curavić, Nikolina Pišek i Žana Štrbac dobila je novi nastavak.

U raspravu, koju poznati trojac od ponedjeljka vodi u medijima, uključio se i bivši dečko Žane Štrbac, Toni Jeričević. Doduše, Jeričević nije bio previše razgovorljiv o toj temi.

Za portal zagrebancija.com je samo otkrio kako protiv ronioca na dah namjerava podnijeti tužbu.

Podsjetimo, Curavić je za Index.hr demantirao navode svoje, trenutačno bivše djevojke Nikoline Pišek koja je za magazin Extru kazala kako je je za njihov prekid kriva treća osoba te da je Curavić konačno pronašao ženu koja mu odgovara aludirajući na bivšu farmericu i voditeljicu kviza 'Nova lova'.

U nastavku je kazao kako je njihovo prijateljstvo smetalo Žaninom bivšem dečku te da je upravo on Nikolini Pišek 'napunio glavu glupostima', a njemu slao prijeteće poruke.

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika