02.08.2010. / 10:38

Autor: Andrea Belin

Blanka Vlašić potvrdila vezu s Nikolom Karabatićem

Rijetki su oni koji nisu primijetili rukometaša na tribinama u Barceloni, a mnogima nije promakao ni trenutak kada mu je nakon što je osvojila zlato, atletičarka poslala nekoliko poljubaca

Blanka VlašićBlanka VlašićDa su atletičarka Blanka Vlašić i rukometaš Nikola Karabatić u ljubavnoj vezi počelo se šuškati nakon ovogodišnjeg Splitskog festivala, međutim iako su oboje demantirali takve navode čini se da je njihov odnos puno više od prijateljstva.

Rijetki su oni koji nisu primijetili rukometaša sinoć na tribinama u Barceloni, a mnogima nije promakao ni trenutak kada mu je nakon što je osvojila zlato, atletičarka poslala nekoliko poljubaca.

A da je Nikola Karabatić osvojio srce Blanke Vlašić potvrdio je i njezin otac Joško Vlašić. 'Eto, sad imate dvije dobre priče. Jedna je zlato, a druga njezin novi dečko. Ali, ne bih se ja htio miješati', istaknuo je Joško Vlašić za Sportal.hr.

Inače, najbolja hrvatska atletičarka osvojila je zlatnu medalju u skoku u vis na Europskom prvenstvu u Barceloni preskočivši 203 centimetra.

Vezane vijesti

"Košarkašica" Blanka u novoj Adidasovoj reklami

"Košarkašica" Blanka u novoj Adidasovoj reklami

Proizvođač sportske opreme Adidas objavio je novi reklamni spot u kojem je glavna zvijezda njegova dugogodišnja manekenka, najbolja hrvatska… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika