25.02.2012. / 09:14

Autor: Hina

Blanka Vlašić: Motivirana sam jače nego ikad

Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić izjavila je novinarima kako su joj nakon nedavne operacije motivi za natjecanje jači nego ikad te jedva čeka da se što prije oporavi.

Blanka VlašićBlanka VlašićNajbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić izjavila je novinarima kako su joj nakon nedavne operacije motivi za natjecanje jači nego ikad te jedva čeka da se što prije oporavi.

"Ovom stankom koja je uslijedila zbog operacije dobila sam u smislu motiva koji su se probudili jače nego ikad i spremna sam za novi početak", rekla je Blanka. Ona je istaknula kako je još uvijek muče bolovi koji su posljedica operacije.

"Sanjam dan kada ću se probuditi bez ikakve boli kako bih mogla normalno trenirati", naglasila je Blanka dodavši kako je već počela raditi neke vježbe.

"U ovom trenutku razmišljam kako ću se što prije vratiti, razmišljam o prvom skoku i natjecanju nakon operacije, te o svemu što moram napraviti kako bi se pripremila za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu ovog ljeta", kazala je Blanka koja je artroskopski zahvat na skočnom zglobu i kosti pete lijevog odraznog stopala obavila 31. siječnja ove godine Gotheborgu.

Blanka je večeras u Splitu, skupa s ocem Joškom i županom Splitsko-dalmatinskim Antom Sanaderom otvorila izložbu fotografija pod nazivom "Krik", a na kojima je autor splitski fotoreporter Vladimir Dugandžić snimio brojne istaknute hrvatske sportaše u trenutku kada oni puštaju glasan krik zbog ostvarenja velikog rezultata ili pobjede.

Dugandžić je rekao kako ga je na takve fotografije inspirirala upravo Blanka Vlašić kada je snažno kriknula nakon što je na Poljudu u rujnu 2010. godine preskočila 205 centimetara i pobijedila na Atletskom kupu kontinenata.

Blanka je izjavila kako je ponosna što je upravo ona potaknula Dugandžića na fotografske snimke krika sportaša. "Krik govori više od tisuću riječi, teško je opisati koliko emocija stane u jedan krik i drago mi je što je Dugandžić uspio publici približiti te trenutke", kazala je hrvatska atletičarka

Joško Vlašić je za Dugandžića rekao da je snimajući trenutke krika sportaša "nevjerojatno pedantan", a sportski novinar Zdravko Reić je istaknuo kako je je Dugandžić veliki majstor u zapažanju i ovjekovječivanju trenutka.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika