06.08.2010. / 17:15

Autor: Andrea Belin

I Heather Mills na ljetovanju u Hrvatskoj?

Ukoliko je za vjerovati austrijskim medijima, četrdesetdvogodišnja Heather Mills je nedavno doputovala u Lijepu našu, odmah nakon što si je u Austriji nabavila novu protezu za nogu

Heather MillsHeather MillsBivša supruga Paula McCartneya, Heather Mills još je jedna u nizu poznatih koja je godišnji odmor odlučila provesti u Hrvatskoj.

Ukoliko je za vjerovati austrijskim medijima, četrdesetdvogodišnja Heather Mills je nedavno doputovala u Lijepu našu, odmah nakon što si je u Austriji nabavila novu protezu za nogu.

Tamošnji mediji pišu da je u kliniku došla u crnom terencu bez zaštitara, a ustanovu je napustila korz stražnja vrata kako bi izbjegla fotoreportere koji ju prate u stopu, a nakon toga se odmah uputila prema Hrvatskoj gdje provodi godišnji odmor. Doduše, bivša Paula McCartneya je već nekoliko puta posjetila Hrvatsku, a ove godine to su učinile mnoge poznate ličnosti.

Posljednji u nizu bio je hollywoodski glumac Morgan Freeman koji je nekoliko dana proveo u Dubrovniku kao počasni gost Dubrovnik Film Meetinga. U Vodicama su početkom srpanja boravili Eva Longoria i Tony Parker, a prije njih u Dubrovniku poznati holivudski glumački par, Goldie Hawn i Kurt Russell. Lijepu našu jedino su zaobišli Angelina Jolie i Brad Pitt.

Vezane vijesti

Heather Mills: Moj je idući cilj zlatna olimpijska medalja

Heather Mills: Moj je idući cilj zlatna olimpijska medalja

Humanitarka i aktivistica Heather Mills prošloga je petka posjetila Zagreb kako bi promovirala svoju vegansku liniju zdrave hrane The Redwood Food.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika