15.08.2010. / 11:20

Autor: Totalsport

Malone: Više vjerujem Lakersima nego Heatu

Sve dok Lakersi imaju Kobea Bryanta, Dereka Fishera i Paua Gasola i sve dok ih vodi Phil Jackson, moj glas ide njima - veli legendarni košarkaš

Karl MAlone (Reuters)Karl MAlone (Reuters)Karl Malone, novi stanovnik Košarkaške kuće slavnih i drugi najbolji strijelac NBA lige svih vremena (36.928), ne vjeruje da će naslov prvaka u novoj sezoni osvojiti super-jaka momčad Miami Heata.

Podsjetimo da su u klub Dwyanea Wadea ovoga ljeta stigli LeBron James i Chris Bosh, te da je momčad sada sastavljena od istinskih zvijezdi NBA lige. Wade više nije "sam", nakon što su je James i Bosh pojačali s namjerom da si priskrbe toliko željeni prstena prvaka.

Po sudu Karla Malonea bit će to teže za ostvariti no što to mnogi misle.

- Sve dok Lakersi imaju Kobea Bryanta, Dereka Fishera i Paua Gasola i sve dok ih vodi Phil Jackson, moj glas ide njima - veli legendarni košarkaš koji je cijelu NBA karijeru (1985.-2004.), izuzev posljednje godine kada je bio u Lakersima, proveo u dresu Utah Jazza.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika