18.08.2010. / 18:08

Autor: Boris Bilas

HNS napokon progovorio: UEFA sumnjiči Zorana Mamića, prijeti mu suspenzija

U svezi s nastavkom postupka u ovom slučaju, HNS će u najskorije vrijeme sazvati svoju Disciplinsku komisiju koja će provesti postupak i odlučiti o statusu dvojice osumnjičenika, o čemu će biti izdano pisano priopćenje

Zoran Mamić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)Zoran Mamić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)Nakon što je u srijedu u prostorijama HNS-a UEFA ispitala jednog od osumnjičenika za namještanje finalne utakmice Kupa Hrvatske između Dinama i Hajduka, suca Brunu Marića, s priopćenjem se napokon oglasio i Hrvatski nogometni savez. U tom priopćenju navode ono što su braća Mamić posljednjih tjedana pokušali sakriti od hrvatske javnosti. Naime, HNS je potvrdio da UEFA mlađeg Mamića, isto kao i suca Marića, sumnjiči za namještanje navedene utakmice.

Zoranu Mamiću tako je izbijen i posljednji adut iz rukava, te je vrijeme da prizna kako je jedan od osumnjičenih za aferu, a ne da i dalje obmanjuje hrvatsku javnost kako je u Nyon išao samo kao svjedok. Priopćenje HNS-a donosimo u cijelosti.

Danas, 18. kolovoza 2010. godine, u prostorijama HNS-a, UEFA-in predstavnik je obavio razgovor s nogometnim sucem Brunom Marićem, glavnim sucem kup utakmice NK Dinamo Zagreb - HNK Hajduk Split, odigrane u Zagrebu 13.05.2009. godine. Po obavljenom razgovoru UEFA-in predstavnik izvijestio je HNS da Bruno Marić u ovom slučaju ima status osumnjičenika.

Dana 17.08.2010. HNS uputio pismo UEFA-i kako bi se utvrdio status Zorana Mamića u istom postupku koju provodi UEFA.

Danas, 18.08.2010., HNS je primio pisani odgovor Disciplinskog odjela UEFA-e kojim je potvrđeno i navedeno slijedeće: „UEFA je ispitala Zorana Mamića u svojstvu osumnjičenika / svjedoka, a s obzirom da je g. Mamić bio kvalificiran kao jedan od osumnjičenika u slučaju predmeta koji su pripremili njemački istražni organi u Bochumu u svezi s utakmicom Dinamo Zagreb - Hajduk Split, odigranom 13.05.2009. godine."

U svezi s nastavkom postupka u ovom slučaju, HNS će u najskorije vrijeme sazvati svoju Disciplinsku komisiju koja će provesti postupak i odlučiti o statusu dvojice osumnjičenika, o čemu će biti izdano pisano priopćenje.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 18.08.10. 18:49

svemu dođe kraj pa i mamićima. To je za zatvor i oduzimanje imovine.


registracija
27/7/09

columbo, 18.08.10. 21:50

U svezi sveze, sa svezom i u svezu toga Mamicima odzvonilo. Konacno! Ajde, vise je i vrijeme...


registracija
27/8/09

Lujo1, 19.08.10. 10:45

U svezi s izbacivanjem cigana iz Francuske imam samo dvije riječi: "BRAVO FRANCUZI!" i jedan dodatak: ono kaj (opravdano) dozvoljavaju sebi ne bi smjeli licemjerno braniti drugim državama!
A kaj se tiče "roma" iliti cigana iliti "mamića" iliti "bandića" itd. - njihova nazočnost u vašoj blizini je isto kaj i naziočnost štakora u vašoj blizini, no licemjerni idioti iz razno-raznih "humanitarnih" udruga, "bizbisa (čitaj "lopovluka") i "politike" to ne žele priznati budući da mnogi na toj temi "zarađuju" svoj kruh svakodnevni, a time štete ponajviše baš samim ciganima.
A cigani bi trebali konačno shvatiti kak se nemreju ponašati poput štakora i očekivati kak ih ljudi budu rado viđali u svojem susjedstvu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika