20.08.2010. / 20:48

Autor: Ana Smrečki, Hina

Angelina Jolie umjesto u Hrvatsku, ponovno sletila u BiH, u subotu stiže u Pulu?

Rade Šerbedžija ljut je na predstavnike 'sedme sile', a kaže da Jolie nije došla zbog 'novinarskih pizdarija'. Zamolio ih je da se maknu od njega, te ih je poslao k vragu

Angelina Jolie još jednom odustala od HrvatskeAngelina Jolie još jednom odustala od HrvatskeAngelina Jolie ponovno je zaobišla Hrvatsku u širokom luku. Umjesto u Pulu, sletila je u Sarajevo, javlja FTV. U BiH je navodno stigla zbog snimanja novog filma o ratnim stradanjima na prostoru bivše Jugoslavije. I dok neki mediji spekuliraju da neće prespavati u Sarajevu, drugi javljaju da je u veleposlanstvu Pakistana, zemlje kojom haraju poplave.

U subotu u Puli?

U subotu bi se navodno trebala pojaviti u Puli. Iako je danas u 19 sati i 30 minuta trebala biti na predstavi 'Kralj Lear' koja se već deset godina u sklopu kazališta Ulysses izvodi na Brijunima, hollywoodska diva odustala je zbog sigurnosnih razloga. Hrvatskim medijima oglasila se priopćenjem, preko savjetnika i opunomoćenika Adama Waldmana.

«Imala sam namjeru putovati u Hrvatsku kako bih večeras bila na 'Kralju Learu'. Zbog sigurnosnih propusta, rečeno mi je da to logistički neće biti moguće. Ja sam obožavateljica Rade Šerbedžije i čula sam sjajne stvari o njegovoj produkciji. Nadam se da ću sljedeći put moći biti prisutna», piše u priopćenju koji je razočarao domaće novinare.

Voda, šampanjac i daska za peglanje

Njima je pak razočaran Rade poručio da Jolie nije došla zbog 'novinarskih pizdarija'. Predstavnike 'sedme sile' zamolio je da se maknu od njega, te ih je poslao k vragu. Angelinu je pak u jednoj od triju rezidencijskih vila čekao šampanjac, voda i daska za peglanje, stvari koje je sama tražila.

Na otočju je vladalo opsadno stanje, od fotografa i kamermana se jednostavno nije dalo pobjeći, a sobu je bilo nemoguće iznajmiti. Jolie je na turneji u sklopu promocije najnovijeg filma 'Salt'. U Hrvatsku je trebala doći na poziv Rade Šerbedžije, s kojim pak neko vrijeme dogovara suradnju za novi film o ratnim stradanjima u BiH.

Kosor i ministri odustali

Dobra reklama i više je nego uspjela. Pušteni su probni baloni za novi film, a i Šerbedžijin 'Kralj Lear' dobio je do sada ne viđenu medijsku pažnju. Karte su rasprodane do zadnjeg mjesta. Iako ih je prije najave da dolazi popularna glumica bilo 'na bacanje', ulaznice su 'planule' za tren. Neslužbeno se doznaje da na večerašnju predstavu ne dolaze ni premijerka Kosor, kao ni ostali najavljeni ministri koji su već imali svoje karte.

Vezane vijesti

'Brijuni rivijera' još nije rješeno pitanje

'Brijuni rivijera' još nije rješeno pitanje

Ministar turizma Veljko Ostojić ocijenio je danas kako u pogledu investicije "Brijuni Rivijera" još uvijek postoji puno otvorenih pitanja koja treba… Više

Komentari

registracija
17/1/10

pitman, 21.08.10. 06:03

pa ak im smeta medijska pompa sta su opce najavljivali njen dolazak..


registracija
15/11/06

rimaz, 21.08.10. 13:18

Odmah svi u Pulu i čekati...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika