19.04.2012. / 11:06

Autor: Hina

'Brijuni rivijera' još nije rješeno pitanje

"Očigledno da prepreke i dalje postoje i ovo što je župan Ivana Jakovčić potencirao za konzervatore pokazuje da postoji puno birokratskih prepreka na putu za realizaciju investicija, u ovom slučaju Brijuni Rivijera", kazao je Ostojić

Veljko OstojićVeljko OstojićMinistar turizma Veljko Ostojić ocijenio je danas kako u pogledu investicije "Brijuni Rivijera" još uvijek postoji puno otvorenih pitanja koja treba riješiti jer će, naglašava, samo rješavanje birokratskih prepreka omogućiti da u Hrvatsku dođu poznati investitori.

"Očigledno da prepreke i dalje postoje i ovo što je župan Ivana Jakovčić potencirao za konzervatore pokazuje da postoji puno birokratskih prepreka na putu za realizaciju investicija, u ovom slučaju Brijuni Rivijera", kazao je Ostojić novinarima uoči današnje sjednice Vlade upitan jesu li uklonjene prepreke za nastavak projekta "Brijuni Rivijera".

Ministar Ostojić naglašava kako taj slučaj treba biti "okidač" da svi zajedno sjednu za stol i razgovaraju o tome na koji način riješiti birokratske prepreke i kako potaknuti investicije.

"Konkretno za 'Brijuni Rivijeru' mislim da postoji još puno otvorenih pitanja i vjerujem da ćemo nakon njihova rješavanja zaista privući poznate investitore", kazao je.

Vezane vijesti

Vladi slabašna trojka

Vladi slabašna trojka

Mjesečno istraživanje javnog mnijenja CRO Demoskop, obuhvatilo je mišljenje hrvatskih građana prema nositeljima izvršne i zakonodavne vlasti u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika