25.08.2010. / 10:54

Autor: Andrea Belin

Baš joj ne ide: Nikolina Pišek doživjela prometnu nesreću

Iako je udarac automobila bio prolično snažan, Nikolina Pišek niti djevojka koja je naletjela na njezin automobil nisu zadobile nikakve ozljede

Nikolina PišekNikolina PišekVoditeljici Nikolini Pišek u posljednje vrijeme u životu ne ide baš najbolje. Prije mjesec dana je prekinula dugogodišnju vezu s Kristijanom Curavićem, a prošli vikend je u Splitu doživjela prometnu nesreću, piše 24 sata.

Iako je udarac automobila bio prolično snažan, Nikolina Pišek niti djevojka koja je naletjela na njezin automobil nisu zadobile nikakve ozljede.

Nesreća se dogodila dok je voditeljica čekala ispred semafora da se upali zeleno svjetlo.

'Mom autu nije ništa, samo manja ogrebotina, tako da nije bilo potrebe zvati policiju', kazala je Nikolina Pišek za 24 sata.

Ona smatra da je za volanom automobila marke Seat sjedila neiskusna vozačica.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 25.08.10. 11:32

sve je dobro dok joj silikoni drže


registracija
27/12/06

Skipp, 25.08.10. 13:10

Pa što joj i može biti kraj onolikih silikonskih air bag-ova....ali bitno je da je, sad kad joj ne ide, pronašla svoje hrvatstvo pa "nema tih novaca koji bi je potaknuli da nastupi u srpskoj verziji farme"....e svašta.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika