26.08.2010. / 11:40

Autor: Andrea Belin

Velika sreća: John Travolta će dobiti sina

Da će Travoltina supruga Kelly Preston nakon iznenadne smrti njihova šesnaestogodišnjeg sina Jetta postati majka dječaka, potvrdio je u srijedu njihov glasnogovornik

John TravoltaJohn TravoltaNakon što je u svibnju u javnost procurila vijest da će glumac John Travolta i njegova supruga Kelly Preston dobiti dijete, američki mediji su se raspisali kako očekuju blizance, međutim supružnici će dobiti sina.

Da će Kelly Preston nakon iznenadne smrti njihova šesnaestogodišnjeg sina Jetta postati majka dječaka, potvrdio je u srijedu njihov glasnogovornik za magazin People.

'Nemoguće je sačuvati tajnu, posebnu tako divnu kao što je ova. Želimo biti prvi koji će podijeliti tu divnu vijest o prinovi u obitelji sa svima', objavili su tada.

Inače, John Travolta (56) i Kelly Preston (47) imaju i desetogodišnju kći Ellu. Jett, njihov prvi sin, umro je u siječnju 2009. od epileptičnog napada dok se obitelj nalazila na odmoru na Bahamima. Travolta je nakon njegove smrti potvrdio da je Jett bio autističan.

Vezane vijesti

Travolta optužen za napastovanje

Travolta optužen za napastovanje

Glasnogovornik slavnog američkog glumca Johna Travolte rekao je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika