26.08.2010. / 17:20

Autor: Hina

Upitnici nakon obdukcije: Puno nejasnoća oko smrti agenta britanskog MI6

Tijelo mrtvog agenta pronađeno je zagurano u veliku sportsku torbu, ostavljenu u kupaonici u stanu u otmjenoj londonskoj četvrti Pimlicu

Foto: ReutersFoto: ReutersPrva obdukcija tijela agenta britanske tajne službe MI6, čije je tijelo probađeno u Londonu , nije dala konačne odgovore glede uzroka smrti, priopćila je u četvrtak britanska policija.

Truplo Gartetha Williamsa (30), koje je bilo u raspadajućem stanju, pronađeno je u ponedjeljak u stanu u vlasništvu britanske vlade, a pretpostavlja se da nije bilo otkriveno oko dva tjedna.

Williams je u Londonu radio za MI6, kamo je premješten iz stožera agencije GCHQ za prisluškivanje u Cheltenhamu. Vjeruje se da je strastveni ljubitelj bicikla i fitnessa zadavljen, a sad su u tijeku ispitivanja posmrtnih ostataka na droge i alkohol.

Tijelo mrtvog agenta pronađeno je zagurano u veliku sportsku torbu, ostavljenu u kupaonici u stanu u otmjenoj londonskoj četvrti Pimlicu.

Istragom je obuhvaćen i Williamsov privatni život, a tajne službe provjeravaju moguće posljedice po nacionalnu sigurnost. Britanski mediji navode da je Williams završio studij matematike i radio na razbijanju šifriranih kodova.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika