31.08.2010. / 19:59

Autor: Hina

Protiv džamije u blizini Ground Zeroa 71 posto Newyorčana

Premda podržavaju slobodu vjeroispovijesti, 71 posto Newyorčana smatra da bi džamiju i islamski centar koje se želi sagraditi u blizini mjesta na kojem su se nalazili tornjevi blizanci Svjetskog trgovinskog centra trebalo sagraditi "negdje drugdje", a ne samo dvije četvrti dalje, pokazalo je ispitivanje javnog mnijenja, čiji su rezultati objavljeni u utorak.

Newyorčani se protive gradnji džamije u blizini nekadašnjih BlizanacaNewyorčani se protive gradnji džamije u blizini nekadašnjih BlizanacaPremda podržavaju slobodu vjeroispovijesti, 71 posto Newyorčana smatra da bi džamiju i islamski centar koje se želi sagraditi u blizini mjesta na kojem su se nalazili tornjevi blizanci Svjetskog trgovinskog centra trebalo sagraditi "negdje drugdje", a ne samo dvije četvrti dalje, pokazalo je ispitivanje javnog mnijenja, čiji su rezultati objavljeni u utorak.

Po ispitivanju, 71 posto od 1.497 posto Newyorčana smatra da bi muslimani trebali sagraditi džamiju negdje drugdje "zbog protivljenja obitelji žrtava" terorističkih napada u kojima je 11. rujna 2001. poginulo gotovo 3.000 ljudi.

Vezane vijesti

Zbog izgradnje džamije blokirana općina Livno

Zbog izgradnje džamije blokirana općina Livno

Stotinjak članova udruga hrvatskih branitelja blokirali su u petak zgradu općine Livno tražeći da se obustave radovi na obnovi u ratu srušene džamije… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 01.09.10. 00:01

eto ti demokracije, tko uopće građane NY nešto pita u svezi sa tim? to je demokracija na američki način koja sada vlada i kod nas.... pnicip te demokracije možeš samo birati mafijaše koji će te manje ili više pljačkati sve drugo je velika farsa


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 01.09.10. 01:12

Greska bankar Demokracija u USA je ko da vise.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika