03.09.2010. / 13:44

Autor: Totalsport

Bebe je Manchester mogao koštati 150.000, a ne 7.5 milijuna eura

Svima je dano na znanje da košta 150.000 eura, no nitko ga nije želio jer mu nisu vjerovali

Alex FergusonAlex FergusonPočetkom kolovoza Manchester United platio je 7.4 milijuna engleskih funti za dovođenje anonimnog 20-godišnjeg Portugalca Bebea. Mogli su ga dobiti i za 150.000.

Bebe je bio igrač Vitorije iz Guimaraesa, a trener Manchester Uniteda Alex Ferguson je priznao da nikada u životu, na bilo koji način, nije vidio niti djelić njegovoga nogometnoga znanja. Kaže da je imao potpuno povjerenje u Manchesterovog skauta za Portugal, makar mu je Bebea preporučio i portugalski izbornik Carlos Queiroz.

No, zanimljivo je da je Ferguson mogao ušparati klubu milijune da se na isti potez odlučio u siječnju ove godine. Tvrdi to bivši Bebeov trener iz doba kada je ovaj igrao u Estreli, Jorge Paxaio:

- Nismo imali novca i pokušali smo ga prodati. Svima je dano na znanje da košta 150.000 eura, no nitko ga nije želio jer mu nisu vjerovali. Nikad nije igrao na najvišoj razini i to je bio razlog zbog čega su ga zaobilazili. Manchester je dobio sjajnog nogometaša.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika