03.09.2010. / 13:51

Autor: Totalsport

SP u Istanbulu: Poražena Hrvatska za četvrtfinale protiv Srbije

Hrvatska je protiv Brazila ostala bez prave šanse za pobjedu već u prvom dijelu susreta čijim su većim dijelom dominirali Južnoamerikanci

Hrvatska nije uspjela svladati BrazilHrvatska nije uspjela svladati BrazilHrvatska košarkaška reprezentacija igrat će u subotu susret osmine finala Svjetskog prvenstva u Turskoj protiv izabrane vrste Srbije.

Takav rasplet situacije zbio se u četvrtak nakon što je Srbija svladala Argentinu 84-82 u direktnom obračunu za prvo mjesto skupine A, da bi nešto kasnije Hrvatska ostala bez šansi protiv Brazila u porazu 94-72. Tim porazom izabranici Josipa Vrankovića zauzeli su četvrto mjesto skupine B i potpisali si obračun koji im slijedi.

Hrvatska je protiv Brazila ostala bez prave šanse za pobjedu već u prvom dijelu susreta čijim su većim dijelom dominirali Južnoamerikanci.

Četvoricu dvoznamenkastih po broju poena u redovima pobjedničke momčadi predvodio je s 18 koševa Machado, dok je u redovima hrvatske reprezentacije najviše pokazao Marko Popović s 15 poena i četiri uhvaćene lopte.

Uz ostale završene utakmice poznati su i svi parovi osmine finala natjecanja. Susreću se:

Srbija - Hrvatska

Španjolska - Grčka

Turska - Francuska

Slovenija - Australija

SAD - Angola

Rusija - Novi Zeland

Litva - Kina

Argentina - Brazil

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika