03.09.2010. / 14:52

Autor: Andrea Belin

Zelena dijeta: Topite kilograme i ostanite zdravi

Ukoliko se još uvijek niste riješili viška kilograma, a k tome još niste ljubitelji mesa imamo savršeno rješenje za vas. Osim što ćete se napokon riješiti masnih naslaga, kroz mjesec dana vaše tijelo će izgledati savršeno

Uklonite višak kilogramaUklonite višak kilogramaKao što i sama riječ govori riječ je o dijeti kojoj su glavne namirnice voće i povrće, a upravo zbog toga ovo je savršen režim prehrane za osobe koje ne preferiraju meso.

Odmah na početku valja napomenuti da ovom dijetom nećete samo oblikovati svoje tijelo, već ćete i organizam napokon očistiti od štetnih tvari. Međutim, ukoliko se ne možete pohvaliti zdravom prehranom, na ovaj režim privikavajte se postepeno!

Doručak
S obzirom da je riječ o dijeti u kojoj su glavne namirnice voće i povrće, sasvim je logično da dan započnete voćem koje možete konzumirati i u obliku soka.

Međuobrok
Salata od svježeg povrća, tost od integralnog brašna. Uz to možete pojesti laganu juhu ili popiti čašu mlijeka.

Ručak
Za glavni se obrok ne zaboravite popiti čašu iscijeđenog soka. Pojedite kuhani krumpir ili kuhanu rižu. Valja napomenuti da tijekom cjelodnevne dijete treba jesti krumpir isključivo pripremljen kao varivo ili na salatu.

Večera
Miješana salata od povrća.

Važna napomena:
Voće se nikada ne smije konzumirati s drugim namirnicama. Dakle, jedite ga isključivo na prazan želudac ili pola sata nakon glavnog obroka.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 04.09.10. 15:52

sa ovim bi živio ne više od 20 dana i onda na mirogoj


registracija
12/12/09

maryspirk, 07.09.10. 04:36

Jako glupo. Kad bi ljudi mogli jesti tako male količine i suzdržati se od unošenja toliko hrane koliko je potrebno da se čovjek osjeti sitim ... Ovako, govoriti nekome da ako jedeš samo ovoliko tako i tako dugo - zmršavil budeš - a zna se da to nitko ne može sprovesti u djelo ..... onda ispada da je cijeli ovaj člančić u najmanju ruku JAKO BLESAV ...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika