08.09.2010. / 18:54

Autor: Hina

U Francuskoj od posljedica srčanog udara umro otac britanskog premijera

"S dubokim žaljenjem možemo potvrditi da je Ian Cameron popodne preminuo. On je umro kratko vrijeme nakon što je premijer stigao u bolnicu u Francuskoj gdje je bio na liječenju", rekao je u izjavi Cameronov ured

David CameronDavid CameronOtac britanskog premijera Davida Camerona umro je u srijedu nakon što je za odmora u južnoj Francuskoj pretrpio srčani udar.

Čelnik konzervativaca Cameron odletio je u srijedu u Francusku kako bi bio uz 77-godišnjeg oca Iana.

Premijer, koji se ovoga tjedna vratio na posao nakon kraćeg dopusta zbog rođenja kćeri, tijekom noći će ostati u Francuskoj s majkom i drugim članovima uže obitelji.

"S dubokim žaljenjem možemo potvrditi da je Ian Cameron popodne preminuo. On je umro kratko vrijeme nakon što je premijer stigao u bolnicu u Francuskoj gdje je bio na liječenju", rekao je u izjavi Cameronov ured.

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy osigurao je helikopter koji je Camerona prevezao u bolnicu kod Toulona nakon što je doputovao iz Londona u Francusku.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika