10.09.2010. / 17:45

Autor: Milan Pavlinović

Elvis u luksuznoj kutiji

Kolektorsko izdanje "The Complete Elvis Presley Masters" sadržavat će 711 pjesama slavnog pjevača

Izdavačka kuća Legacy objavit će uskoro luksuzni box set "The Complete Elvis Presley Masters" koji će sadržavati 711 pjesama slavnog pjevača iz američkog gradića Tupela.

Izdanje će imati 30 CD-ova s pjesmama poredanim kronološki po vremenu snimanja koje je Elvis objavio za života. Sve su remasterirane s originalnih analognih zapisa a objavit će se i 103 raritetne snimke poput alternativnih verzija pjesama, pjesme s raznih studijskih sessiona, demo stvari, neobavezne probe, živi nastupi i radijske izvedbe.

U box setu nalazit će se i knjiga od 240 stranica s tvrdim uvezom koja će sadržavati iscrpnu Elvisovu diskografiju, informacije o svim singlovima i albumima i kronološku listu pjesama sa svim podacima o snimanju. Knjiga je opremljena i klasičnim i rijetkim Elvisovim fotografijama i esejem Presleyjevog biografa Petera Guralnicka. Cijena ovog kolektorskog izdanja iznosit će oko 800 eura.

Vezane vijesti

Elvis Presley virtualno će "uskrsnuti"

Elvis Presley virtualno će "uskrsnuti"

Elvis Presley, preminuli kralj rock'n'rolla, virtualno će uskrsnuti poput holograma pokojnog repera Tupaca Shakura, objavila je u četvrtak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika