16.09.2010. / 19:10

Autor: Totalsport

Yao Ming će igrati samo dvadesetak minuta po utakmici

Vodstvo kluba stoga je poslalo ponudu 35-godišnjem veteranu Ericu Dampieru (211 centimetara, 120 kilogramama). Nude mu Rocketsi dvogodišnji ugovor vrijedan ukupno četiri milijuna dolar

Yao Ming morati će se štedjeti zbog ozlijede koljenaYao Ming morati će se štedjeti zbog ozlijede koljenaHouston Rocketsi tragaju za novim košarkašem na poziciji centra nakon što su iz njihove liječničke službe procijenili da će trener Rick Adelman ubuduće morati dozirati kineskog centra Yao Minga.

Danas 30-godišnji i 229 centimetara visoki centar, kojeg pošast ozljeda ne ostavlja na miru od 2005. godine, i koji je zbog problema sa stres-frakturom kostiju u stopalu propustio čitavu prošlu sezonu, ubuduće će moći igrati ne više od 24 minute po utakmici, tako da Rocketsi trebaju kvalitetno zamjensko rješenje.

Vodstvo kluba stoga je poslalo ponudu 35-godišnjem veteranu Ericu Dampieru (211 centimetara, 120 kilogramama). Nude mu Rocketsi dvogodišnji ugovor vrijedan ukupno četiri milijuna dolara.

Za 15-godišnjeg NBA veterana, koji je prošle sezone u prosjeku ubacivao šest koševa uz 7.3 skoka, također se bore Miami Heat i Memphis Grizzlies.

Ne uspiju li dovesti Amerikanca, Teksašani će se zadovoljiti Ukrajincem Kirilom Fjesenkom, 23-godišnjim 216 centimetara visokim i 136 kilograma teškim igračem Utah Jazza. Ukrajinac je uvjetno slobodan igrač koji može primati ponude na tržištu. Sastav iz Salt Lake Cityja, međutim, može koristiti pravo prvokupa za preostalu njegovu sezonu ugovora ponudi li mu iznos jednak najunosnijoj ponudi koju dobije od drugih klubova.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika