20.09.2010. / 13:53

Autor: Nacional.hr

MTV nagrade: Gibonni nominiran za najboljeg regionalnog izvođača

U finalnoj utrci za nagradu Best Adria Act (Najbolji regionalni izvođač) na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada (EMA - European Music Awards), koja će se održati 7. studenoga u Madridu, naći će se i poznati hrvatski glazbenik

Gibonni; Foto: Martina CvekGibonni; Foto: Martina CvekNa konferencijama za novinare koje su u ponedjeljak istodobno održane u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani MTV je objavio imena pet izvođača iz regije koji će se natjecati u finalnoj utrci za nagradu Best Adria Act (Najbolji regionalni izvođač) na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada (EMA - European Music Awards), koja će se održati 7. studenoga u Madridu.

U utrci za ovu prestižnu nagradu naći će se poznati hrvatski glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni. Osim njega za Best Adria Act boriti će se Edo Maajka, glazbeni producent i DJ iz Beograda Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie, slovenski pop bend Leeloojamais i rock sastav iz Beograda Negative.

Gibonni; Foto: Martina CvekGibonni; Foto: Martina CvekNa zagrebačkoj pressici bio je Zlatan Stipišić Gibonni, koji je istaknuo: 'Želim zahvaliti svim gledateljima MTV-ja, i gledateljicama naravno, što su svojim doprinosom dali support ovoj mojoj nominaciji. Ja želim reći da sam izuzetno na to ponosan jer taman sam počeo osjećati da prelazim u neku drugu kategoriju pa eto, puno ste mi učinili. Nahranili ste mi srce, ego i dušu. Hvala vam puno'.

lasovanje za Best Adria Act počinje danas na adresi www.mtvema.com i trajat će do 15. listopada.

Vezane vijesti

Zlatan Stipišić Gibonni: Ne živim s glavom u oblacima

Zlatan Stipišić Gibonni: Ne živim s glavom u oblacima

Nakon što je “odmorio oči od pogleda na svijet” na dugom godišnjem odmoru koji je proveo na Korčuli, Zlatan Stipišić Gibonni vraća se turneji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika