20.09.2010. / 14:27

Autor: Hina , Nacional.hr

Nepoznati počinitelj pucao na prostorije oba HDZ-a: Predizborni obračun u BiH?

Policijskoj upravi Orašje zatim je prijavljeno i da je pucano na prostorije tamošnje organizacije HDZ-a 1990. te na obiteljsku kuću ministra u Vladi Federacije BiH i potpredsjednika HDZ-a 1990

Ministar u Vladi Federacije BiH i potpredsjednik HDZ-a 1990 Perica Jelečević; foto: Autor:
Zvonimir Čorić/Večernji listMinistar u Vladi Federacije BiH i potpredsjednik HDZ-a 1990 Perica Jelečević; foto: Autor: Zvonimir Čorić/Večernji listNepoznati počinitelj pucao je u u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima na prostorije HDZ-a BiH i HDZ-a 1990 u Orašju te na obiteljske kuće stranačkih i federalnih dužnosnika, potvrdio je glasnogovornik Uprave policije Posavske županije Josip Dominković.

On je rekao da je najprije policija u Orašju izviješćena da je nakon pola noći pucano na prostorije općinskog i županijskog odbora HDZ-a BiH te na knjižnicu koje se nalazi u blizini.

Policijskoj upravi Orašje zatim je prijavljeno i da je pucano na prostorije tamošnje organizacije HDZ-a 1990. te na obiteljsku kuću ministra u Vladi Federacije BiH i potpredsjednika HDZ-a 1990 Pericu Jelečevića te na kuću Ive Vincetića koji je također član ove stranke.

Glasnogovornik Uprave policije dodao je da je očevid u tijeku te da se traga za počiniteljima. Dodao je da ne može govoriti o motivima napada. Napad na stranačke prostorije te na dužnosnike potvrdili su i iz dva HDZ-a u BiH.

Kampanja za predstojeće opće izbore u BiH do sada je protjecala razmjerno mirno.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika