20.09.2010. / 18:21

Autor: Totalsport

Carmelo Anthony više ne želi igrati u Denveru

Američki NBA-kroničari pišu da više nije upitno hoće li popularni Melo napustiti Denver, već kada će se takvo što dogoditi

Carmelo AnthonyCarmelo AnthonySjajni 26-godišnji krilni košarkaš Carmelo Anthony već neko vrijeme pokazuje ljutnju boravkom u Denver Nuggetsima, jedinoj svojoj momčadi u NBA karijeri.

Kao treći izbor je 2003. godine Anthony došao u Denver i baš je svake sezone ubacivao prosječno više od 20 poena po ogledu. Najuspješnije su mu bile sezona 2006/07 (28.9) i prošla kada je prosječno ubacivao 28.2 koša.

Praktički od samog dolaska u NBA ligu Anthony je u statusu zvijezde i ponajboljeg igrača lige, a najveći uspjeh koji je ostvario s Denverom je bilo igranje finala Zapadne konferencije prije dvije sezone protiv Los Angeles Lakersa.

Njemu je, pak, očigledno dosadilo čekanje da u ovom klubu ugleda cilj (naslov prvaka), pa pošto-poto želi promjenu. Ugovor mu, pak, ističe krajem iduće sezone, no sam želi otići i prije no što postane slobodan igrač.

Američki NBA-kroničari pišu da više nije upitno hoće li popularni Melo napustiti Denver, već kada će se takvo što dogoditi.

Amare Stoudemire, donedavni igrač Phoenixa, je tijekom ovog ljeta došao u New York i najavio je da Knicksi pripremaju veliki plan u skoroj budućnosti.

- Nagovaram Mela Anthonyja i Tonyja Parkera da mi se pridruže u New Yorku. I znam da će biti tako - govorio je Stoudemire.

ESPN navodi da je dolazak Anthonyja u New York "gotova stvar", a pritom se pozivaju na riječi generalnog menadžera jedne NBA momčadi koji je želio ostati anoniman.

- Anthony će u veljači 2011. godine doći u New York.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika