21.09.2010. / 16:07

Autor: Hina

Španjolski dizajner Juan Duyos: Sit sam 20-godišnjih modela

"Ljepota ne završava u dobi od 40 ili 50 godina", kazao je Duyos i poručio da su starije žene "jednako lijepe kao i 20-godišnji modeli"

Juan DuyosJuan DuyosŠpanjolski modni dizajner Juan Duyos iznenadio je publiku kada je među manekenke koje su u ponedjeljak navečer nosile njegovu novu kolekciju za proljeće-ljeto 2011. "ubacio" i četiri žene treće dobi, odnosno "bakice" kako su to prenijeli mediji.

"Sit sam 20-godišnjih modela koji reklamiraju kreme protiv bora namijenjene 60-godišnjakinjama", objasnio je Duyos svoju inovaciju.

U skupini djevojaka bile su i četiri njihove kolegice s borama i svim ostalim obilježjima što ih donose godine predstavljajući Duyosovu kolekciju u nježnim pastelnim tonovima na madridskom Cibeles Fashion Weeku.

"Ljepota ne završava u dobi od 40 ili 50 godina", kazao je Duyos i poručio da su starije žene "jednako lijepe kao i 20-godišnji modeli".

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika