24.09.2010. / 18:19

Autor: Hina

U sudaru vlaka i auta u Njemačkoj jedan poginuli, deseci ozlijeđenih

Jedna je osoba poginula, a deseci su ozlijeđeni u petak u dvostrukom sudaru vlakova i automobila na dva različita pružna prijelaza na sjeveru Njemačke, objavila je policija.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaJedna je osoba poginula, a deseci su ozlijeđeni u petak u dvostrukom sudaru vlakova i automobila na dva različita pružna prijelaza na sjeveru Njemačke, objavila je policija.

Smrtni slučaj dogodio se između Hannovera i Hamburga kada je lokomotiva udarila u osobni automobil koji se nalazio na pruzi. Vlak ga je gurao više od 70 metara, a vozač automobila helikopterom je prebačen u Hamburg, gdje je preminuo od zadobivenih ozlijeda.

Dva sata ranije vozač kamiona pretrpio je šok, a 12 putnika lakše ozljede kada je lokalni vlak udario u kamion u blizini grada Braunschweig.

Stručnjaci sada istražuju kako su se dva vozila našla na pruzi, jer su oba prijelaza zaštićena rampama te svjetlosnom i zvučnom signalizacijom.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika