28.09.2010. / 21:17

Autor: Ana Smrečki

Reakcije na Glavaševo uhićenje: HDSSB-ovci šokirani i zaprepašteni odlukom BIH suda

S Glavašem je prije odlaska u pritvor razgovarao jedino njegov odvjetnik Ante Madunić. Ispričao je da su mu policajci pokucali na vrata, ušli u kuću i rekli da spremi stvari. U koji zatvor ide, Madunić nije znao reći, no susjedni mediji spekuliraju da će Glavaš biti u Zenici

Glavaš je još ranije poručio da će radije robijati nevin u ZeniciGlavaš je još ranije poručio da će radije robijati nevin u ZeniciNakon što je stigla vijest da je policija u Drinovcima u BiH uhitila Branimira Glavaša, očekivale su se oštre reakcije njegovih kolega iz HDSSB-a. Vijest o uhićenju saznali su iz medija. Šokirani reakcijom BiH suda HDSSB-ovci nisu željeli komentirati novonastalu situaciju, piše 24 sata. Na telefon se isu javljali ni Vladimir Šišljagić, ni Ivan Drmić, kao ni Dinko Burić koji će Glavaša naslijediti u Saboru.

S Glavašem je prije odlaska u pritvor razgovarao jedino njegov odvjetnik Ante Madunić. Ispričao je da su mu policajci pokucali na vrata, ušli u kuću i rekli da spremi stvari. U koji zatvor ide, Madunić nije znao reći, no susjedni mediji spekuliraju da će Glavaš biti u Zenici. Kako ponavlja njegov odvjetnik, Glavaš ima tri dana za žalbu na pritvaranje, te tjedan dan na izrečenu kaznu.

Uhićen je nakon što je sud u Sarajevu potvrdio presudu od osam godina za ratni zločin. Glavaš je još ranije poručio da će radije robijati nevin u Zenici, nego i jedan dan biti politički osuđen u Hrvatskoj. Još je jednom ponovio da se radi o politički montiranom procesu, što je po njemu vidljivo u odluci Vrhovnog suda koji mu je smanjio kaznu s deset na osam godina.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 28.09.10. 23:38

Neće on robijati nevin, nego kriv, tj. osuđen! Samo što to neće biti zatvor, nego vjerojatno apartman u Zenici!


registracija
14/11/07

laufer, 29.09.10. 00:17

Neka njega "nevinog" u Zenici.
A ovi "zaprepašteni" - pa, velika većina bi trebala šefu praviti društvo - za sve lopovluke i krađe što su činili (i čine).


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 29.09.10. 01:00

YEEEES,Svi su oni "nevini"Da moze kako koji zatvor u Egiptu ili Turskoj


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika