30.09.2010. / 17:53

Autor: Boris Bilas

HDZ se ne odriče Barišića: Bivši rizničar još neće biti izbačen iz stranke

"Mladen Barišić je član Hrvatske demokratske zajednice i ne obnaša ni jednu dužnost u HDZ-u. Činjenica da je priveden i osumnjičen nije, prema statutu HDZ-a, razlog da bi se bilo kojeg člana brisalo iz stranke", kaže Branko Bačić

Mladen BarišićMladen BarišićIako će sada već bivši šef carine i isto tako bivši rizničar HDZ-ove blagajne Mladen Barišić sasvim sigurno barem idućih mjesec dana provesti u pritvoru, iz vladajuće stranke obavijestili su javnost kako nemaju namjeru isključiti ga iz svojih redova. To je danas u Saboru 'urbi et orbi' obznanio glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić.

"Mladen Barišić je član Hrvatske demokratske zajednice i ne obnaša ni jednu dužnost u HDZ-u. Činjenica da je priveden i osumnjičen nije, prema statutu HDZ-a, razlog da bi se bilo kojeg člana brisalo iz stranke jer bi time, između ostalog, prejudicirali njegovu krivnju", rekao je novinarima Bačić, a potom je onako usput u cijelu priču uvukao i SDP.

"Nisam primjetio u hrvatskim medijima da je ijedan novinar postavljao takvo pitanje predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću ili glavnom tajniku SDP-a Igoru Dragovanu kada je saborski zastupnik Zoran Vinković optužen da je oštetio proračun. Isto tako nisam primjetio u medijima pitanja kada je, kao i Mladen Barišić, osumnjičen SDP-ov saborski zastupnik i koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić", zaključio je glavni tajnik HDZ-a.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 01.10.10. 07:50

na siciliji se ne napušta svoje. dok su na robiji FAMILIJA brine o njegovoj obitelji, o njegovim poslovima i njegovim uvjetima u zatvoru. čuvajte si člana da ne propjeva !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika