03.10.2010. / 21:12

Autor: Ana Smrečki

Mirjana Sanader planula zbog novinara na Plesu: Tko im je dojavio da dolazimo?

Mirjana Sanader bila je poprilično ljuta na novinare, pa je u jednom trenu zapitala supruga 'tko im je dojavio da dolazimo'. Sanader joj na to pitanje nije odgovorio. Većinu vožnje proveo je razgovarajući na mobitel

Sanadera je tek zanimalo kakvo je vrijeme u Zagrebu, odnosno pada li puno kišeSanadera je tek zanimalo kakvo je vrijeme u Zagrebu, odnosno pada li puno kišePrašina oko Sanaderovog povratka u Hrvatskoj još se nije slegla. Dok se u javnosti spekulira hoće li se bivši premijer svjedočiti pred saborskim povjerenstvom koje se bavi privatizacijom INA-e, novinari istražuju o čemu su supružnici Ivo i Mirjana Sanader razgovarali u taksiju koji ih je s Plesa vozio do kuće u Kozarčevoj ulici u Zagrebu.

24 piše kako je Mirjana Sanader bila poprilično ljuta na novinare, pa je u jednom trenu zapitala supruga 'tko im je dojavio da dolazimo'. Sanader joj na to pitanje nije odgovorio, a taksist Mate Sorić, koji je novinarima prepričao cijelu vožnju, ocjenjuje da je i nekadašnji predsjednik Vlade djelovao ljutiti zbog cijele svite predstavnike 'sedme sile' koji su se sjatili na Pleso.

O cijeni vožnje i napojnici se šuti

Sorić ga nije poticao na razgovor o aktualnim temama koje potresaju našu zemlju. Sanadera je tek zanimalo kakvo je vrijeme u Zagrebu, odnosno pada li puno kiše. Kako se može vidjeti na fotografijama koje smo objavili, Sanader je taksistu pomogao unijeti svoju prtljagu ispred zračne luke, no nije se ni ponudio iznijeti ju iz auta ispred kuće. Sorić pretpostavlja da je htio izbjeći novinare, pa je samo projurio kroz ulazna vrata kuće.

Iako je otkrio većinu detalja iz vožnje, nije želio govoriti o cijeni vožnje, kao ni napojnici koju mu je Sanader dao. Drugi taksisti pak poručuju da je svatko onaj tko je vozio Sanader dobivao velikodušnu napojnicu. Za bivšeg premijera kažu da je uvijek galantan i pristojan putnik, te da je ugodan za razgovor.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 03.10.10. 22:06

a ja sam mislio da će se vozit u svom renaultu 8 !


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 03.10.10. 23:06

baba ima potencijal da se ravije u Elene Ceauşescu . Srecom, nije uspijela...


registracija
5/3/10

starimudrac, 04.10.10. 07:25

izgleda ko da je voditelj kartela u kolumbiji, a ne katedre na columbiji !


registracija
8/8/09

tovar62, 04.10.10. 11:00

Zacepite partizancine gubice,radite nesto ojebino,,,,,niste vi stari mudraci ne stari .urci,,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika