11.10.2010. / 19:06

Autor: Hina

Inter ljut zbog ozljeda Cambiassa i Milita

Europski prvak Inter ostao je na nekoliko tjedana bez dvojice argentinskih reprezentativaca Diega Milita i Estebana Cambiassa, koji su zadobili ozljede na prijateljskoj utakmici u Japanu.

Diego MilitoDiego MilitoEuropski prvak Inter ostao je na nekoliko tjedana bez dvojice argentinskih reprezentativaca Diega Milita i Estebana Cambiassa, koji su zadobili ozljede na prijateljskoj utakmici u Japanu.

"Još jednom smo žrtva zgusnutog rasporeda i činjenice da se nogometaši radi jedne nevažne prripremne utakmice na drugom kraju svijeta vrate ozlijeđeni. Srećom, opravak će trajati tjednima, a ne mjesecima", kazao je jedan od dužnosnika Intera.

I Milito (31) i Cambiasso (30) zadobili su puknuća mišića, pa ih neće biti barem dva tjedna. Propustit će Interove utakmice Serie A i lige prvaka, no bit će spremni do početka Svjetskog klupskog prvenstva koje 8. prosinca započinje u UAE.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika