12.10.2010. / 10:04

Autor: Nacional.hr

Kastavski župnik: 'Bravo Beograđani! Tako se bori protiv bolesnika i psihopata'

Suludi župnik tisuće huligana koji su demolirali centar Beograda te ozlijedili desetke policajaca i nešto manje sudionika parade naziva 'normalnim Beograđanima', te poziva 'normalne Zagrepčane' da se ugledaju na srpske huligane

Nakon velikih nereda u Beogradu koji su nastali tijekom pokušaja obračuna dijela građana sa sudionicima gay parade, mišljenje o cijelom događaju dao je i predstavnik Crkve u Hrvata, kastavski župnik Franjo Jurčević.

Na svom blogu piše kako je ono što se u nedjelju događalo je "dokaz da moralne nakaze i psihopati sve više ovladavaju sredstvima javnog priopćavanja, ulicama, ustanovama, gradovima".

Prema riječima Jurčevića "Beograđani su pokazali što misle od tim psihopatima" te dodaje da mu je žao policajaca koji su nastradali, ali i da su se oni trebali povući i dozvoliti normalnima da s tim bolesnicima malo prodiskutiraju.

Jurčević se pita s kojim pravom šačica homoseksualaca i lezbijki na ulici traži 'neka svoja prava' zaključivši kako manjina terorizira većinu. Suludi župnik tisuće huligana koji su demolirali centar Beograda te ozlijedili desetke policajaca i nešto manje sudionika parade naziva 'normalnim Beograđanima', te poziva 'normalne Zagrepčane' da se ugledaju na srpske huligane.

''Kojim pravom šačica homoseksualaca i lezbijki izlazi na ulice tražiti neka svoja prava? Oni bi na to imali pravo kada bi netko od normalnih došao u njihovu kuću i tu ih napadao poradi njihove bolesti. Kojim pravom oni izlaze kao ogromna manjina na ulice i teroriziraju većinu? Za silnu materijalnu štetu koja je nastala kao posljedica marširanja ovih bolesnika, posljedice bi trebali snositi oni koji takovim psihopatima daju dozvole da to rade na javnim mjestima. Bravo za normalne Beograđane! Tako bi trebali postupiti i normalni Zagrepčani kada ovi bolesnici okupiraju javne puteve i javne površine'', zaključio je župnik Jurčević.

Vezane vijesti

Navijački barbarizam & mafija u HNS-u

Navijački barbarizam & mafija u HNS-u

Hrvatskoj slijedi nova kazna od strane Europske nogometne federacije (UEFA) uslijed divljanja i rasističkih ispada dijela hrvatskih navijača tijekom… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 12.10.10. 11:48

Razbijači svih zemalja, ujedinite se!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika