14.10.2010. / 08:18

Autor: Nacional.hr

Sanader dojadio kućanicama: Sapunica More ljubavi gledanija od svjedočenja u Saboru

Kada se zbroji učinak s HTV-a i Nove TV Sanader se može pohvaliti kako je u utorak preko 50 posto onih koji su gledali televiziju u terminu njegova svjedočenje, gledalo baš njega

Ivo SanaderIvo SanaderSaborski spektakl koji je u utorak auditoriju priredio odbjegli premijer Ivo Sanader ipak nije privukao veću pozornost gledatelja nacionalnih TV kuća. Njegovo svjedočenje pred saborskim Istražnim povjerenstvom za Inu, emitirano s vremenskom odgodom od više desetaka minuta na Drugom programu HTV-a, zabilježilo je gledanost od 4,9 posto.

Sličan, makar skoro sat vremena kraći, prijenos s odgodom Sanaderovog iskaza, imao je gledanost od 4,2 posto na Novoj TV. Prevedeno u brojke Sanaderov iskaz na HTV-u je gledalo je oko 200.000 ljudi, a na Novoj TV 170.000, piše Novi list.

No nekadašnji veliki vođa HDZ-a ipak nije uspio zainteresirati veći broj gledatelja, pa je od njegovog svjedočenja gledanija bila sapunica More ljubavi koja se emitirala na Prvom programu HTV-a. Gledanost Mora ljubavi bila je 7,2 posto, ali Sanader se ipak može tješiti činjenicom da je sapunici svojim nastupom skinuo tri posto gledanosti jer More ljubavi redovito prati oko 10 posto gledatelja.

Isto tako kada se zbroji učinak s HTV-a i Nove TV Sanader se može pohvaliti kako je u utorak preko 50 posto onih koji su gledali televiziju u terminu njegova svjedočenje, gledalo baš njega.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
26/11/09

abar, 14.10.10. 08:59

Pa sigurno kad je bilo zabranjelo.....tražile su se druge mogućnosti...
Pitajte Danas.hr koliko je ljudi gledalo........


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika