18.10.2010. / 22:02

Autor: Ana Smrečki, Hina

Karamarko: Kucat ćemo na sva vrata, pred čija ćemo doći, ne možemo govoriti

«Mogu samo reći da ćemo dosljedno provoditi zakon i da ćemo kucati na vrata svih za koje postoji sumnja da su počinili kaznena djela. Pred čija vrata ćemo doći, ne možemo govoriti», poručio je Karamarko

Ministar Karamarko poručuje da provodi zakone, a ne političke istrageMinistar Karamarko poručuje da provodi zakone, a ne političke istrageNakon posljednjih događaja u našoj zemlji, oglasio se ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko. U razgovoru za Dnevnik HRT-a poručio je da provodi zakone, a ne političke istrage. Pritom je odbacio tvrdnje da je policiju stavio u funkciju politike, naglasivši da će slovo zakona i u budućnosti dosljedno provoditi.

«To naprosto nije istina. Nestranački sam ministar, imam svoju čvrstu poziciju u tom smislu i želim ju održavati. Prema tome, mi nismo stranački opredijeljeni», poručio je Karamarko koji je pritom demantirao tvrdnje da je on ministar koji zatvor u zagrebačkom Remetincu puni HDZ-ovcima.

«Mi Remetinec punimo ljudima za koje postoji osnovana sumnja ili su počinili kazneno djelo. Što se toga tiče, mislim da je Remetinec višestranačka ili nestranačka organizacija», pojasnio je ministar unutarnjih poslova odbacivši tvrdnje da je pod pritiskom vladajućih, ali i političkog balansa morao uhititi i neke članove SDP-a.

«Naravno da nisam. Pravna država mora funkcionirati po sistemu kosilice. Ona ide ravno, ne bira i ne zaobilazi ni velike ni male travke nego naprosto kosi. Malo karikiram, ali definitivno je tako», poručio je Karamarko koji nije mogao izbjeći pitanje eventualne kaznene odgovornosti bivšeg premijera Sanadera.

«Mogu samo reći da ćemo dosljedno provoditi zakon i da ćemo kucati na vrata svih za koje postoji sumnja da su počinili kaznena djela. Pred čija vrata ćemo doći, ne možemo govoriti», poručio je prvi čovjek policije odgovarajući na pitanje očekuje li da će neke istrage dovesti do Ive Sanadera.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 18.10.10. 22:46

Pa ak je tomu tak onda odmah uhiti bajića koji je dozvolil da kriminal preplavi celu državi i da metastazira u najsitnije pore društva.
Najveći krivac za ovak dobar razvoj kriminala, korupcije i sveg zla u državi su uprav policija i dorh koji nisu delali svoj posel, a sad veliju kak ga (časna reć) u buduće budu delali!
Kaj god!


registracija
27/7/09

verina, 18.10.10. 22:49

Od punog Remetinca samo jedna (nepravomoćna) presuda - nastradao je Polančec. Karamarko, a zašto se dosad spavalo snom pravednika ili, još bolje, zašto ste svi glumili Trnoružicu???


registracija
25/6/10

vidra, 19.10.10. 07:39

Pravna država, što je to? Znam, to je kucanje na vrata i traženje lopova? A, što ako mu nema više tko otvoriti vrata? Kako doći do tih lopova?
A gdje se tu uklapa kosilica? Male travke kosilica sasječe odmah pri dnu, i ne može travka više naprijed. Zatrla ju je kosilica za vječnost. Međutim, ona velika travka u međuvremenu ( od 90-tih do 2010. god.) ,već je osjemenila i zasijala i zakorovila sve oko sebe i ima puno mladih travki, koje su već osjemenile, pa ione posijale svoje sjeme. Jadan Karamarko, neznam kako i kada će on to stići pokositi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika