29.10.2010. / 14:01

Autor: Andrea Belin

U subotu počinje 'Ples sa zvijezdama'; Nera Stipičević i Bojan Jambrošić među favoritima

Koeficijent za njihovu pobjedu je 2,7, a na trećem mjestu s koeficijentom 6, smjestila se bivša pjevačica Sanja Doležal. Slijede voditeljica Mila Horvat, zatim glazbenik Hrvoje Rupčić i glumac Zijad Gračić

Bojan JambrošićBojan JambrošićPremda popularni HTV-ov show 'Ples sa zvijezdama' počinje tek u subotu, 30. listopada, među plesnim parovima već su se pojavili favoriti.

Ukoliko je za vjerovati kladioničarskim prognozama, najveće šanse za pobjedu u petoj sezoni imaju pjevači Bojan Jambrošić i Nera Stipičević.

Koeficijent za njihovu pobjedu je 2,7, a na trećem mjestu s koeficijentom 6, smjestila se bivša pjevačica Sanja Doležal. Slijede voditeljica Mila Horvat, zatim glazbenik Hrvoje Rupčić i glumac Zijad Gračić. Najmanje šanse za pobjedu za sada ima voditelj Petar Vlahov.

Osim spomenutih 'zvijezda' svoje plesno umijeće pokazati će bivša bacačica kladiva Ivana Brkljačić.

I dalje će se zbrajati glasovi publike i žirija, međutim za razliku od prijašnjih sezona, parovi s najmanjim brojem bodova će na kraju emisije plesati tzv. 'Ples odluke', a ispadati će onaj par koji dobije manje glasova od strane žirija.

Pravila za finale ostaju ista kao i do sada. Dakle presudnu riječ o pobjedniku imati će publika, međutim jedna od promjena je bodovanje bečkog valcera, a treća promjena je u bodovanju redoslijeda.

Vezane vijesti

Tatjana Jurić uganula nogu

Tatjana Jurić uganula nogu

Do emisije u subotu preostalo tek nešto više od jednog dana i parovi koriste posljednje sate kako bi što bolje uvježbali svoje nastupe, a dodatan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika