18.11.2010. / 21:20

Autor: Hina

Košarkaš Frankfurt Skylinersa doživio moždani udar

Branič njemačkog košarkaškog prvoligaša Frankfurt Skylinersa Amerikanac Ajene Malaki Moye (28) doživio je moždani udar na treningu nakon što se sudario sa suigračem.

Košarkaš je stradao nakon sudara na treninguKošarkaš je stradao nakon sudara na treninguBranič njemačkog košarkaškog prvoligaša Frankfurt Skylinersa Amerikanac Ajene Malaki Moye (28) doživio je moždani udar na treningu nakon što se sudario sa suigračem.

Moye je nakon sudara glavama zbog mučnine hitno prevezen u bolnicu gdje mu je dijagnosticiran moždani udar. "Moye je doživio moždani udar i neko vrijeme će ostati u bolnici," potvrdio je glasnogovornik kluba Thomas Nawrath.

Moye ove sezone ima prosjek od 10.6 koševa i 6.2 skoka po utakmici za Frankfurt koji se nalazi na drugom mjestu njemačkog prvenstva. Prošle sezone je igrao u Finskoj, a prije toga je tri godine nosio dres njemačkog kluba Walter Tigers Tuebingen.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika