01.12.2010. / 09:26

Autor: Martina Čizmić

B.net preuzima distribuciju Total TV-a u Hrvatskoj

Nedavno je B.net objavio kako u Hrvatskoj ima oko 170 tisuća pretplatnika, što ga čini drugim po redu kabelskim operaterom, nakon HT-ovog MAXtv-a

B.net će u skoput Total TV-a nuditi i satelitsku televizijuB.net će u skoput Total TV-a nuditi i satelitsku televizijuBEWAG Group, austrijska tvrtka koja je vlasnik hrvatskog kabelskog operatera B.neta, potpisala je ugovor s investicijskim fondom Mid Europa Partners. Tim ugovorom B.net će preuzeti poslovanje i distribuciju Total TV-a, providera satelitskih programa, na području Hrvatske.

Total TV će tako od danas biti integriran u B.netove operacije, čime bi se trebala ojačati njegov položaj na tržištu kabelskih operatera. Iz B.net-a poručuju kako će razvijati Total TV kao vlastitu satelitsku platformu što znači da i korisnike B.netovih programskih paketa i one koji su dosad koristili Total TV u Hrvatskoj očekuju brojne programske novosti i usluge koje proističu iz ove sinergije kabelske i satelitske televizije. Od najočitijih i izravnih prednosti za buduće korisnike, u B.netu naglašavaju da će njihove usluge sada biti dostupne u cijeloj Hrvatskoj.

Inače, nedavno je B.net objavio kako u Hrvatskoj ima oko 170 tisuća pretplatnika, što ga čini drugim po redu kabelskim operaterom, nakon HT-ovog MAXtv-a.

Vezane vijesti

Završena transakcija kojom je Vipnet stekao 100 posto vlasništva u B.net-u

Završena transakcija kojom je Vipnet stekao 100 posto vlasništva u B.net-u

Nakon odobrenja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja danas je završena transakcija između Vipneta i B.neta čime je Vipnet u potpunosti preuzeo 100… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika