10.12.2010. / 07:58

Autor: Hina

Tijekom prosvjeda u Londonu napadnut i automobil princa Charlesa

U četvrtak je u Londonu došlo do žestokog sukoba studenata i policije u vrijeme dok se u britanskom parlamentu raspravljalo o prijedlogu zakonu kojim bi se povisile postojeće školarine u visokom školstvu

Princ CharlesPrinc CharlesAutomobil koji je prevozio princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu bio je u četvrtak navečer metom napada tijekom prosvjeda u Londonu na kojima su prosvjednici izražavali svoje protivljenje najavljenom povećanju školarine na sveučilištima, no prinčevski par "nije ozlijeđen", doznaje se iz više izvora.

"Možemo potvrditi da su automobil njihovih visočanstava" zaposjeli prosvjednici, u trenutku dok su se princ Charles, prvi u redu nasljednika krune, i njegova supruga vozili u kazalište, objavila je glasnogovornica prinčevskoga para dodajući da par tom prigodom nije ozlijeđen.

Policija je također potvrdila incident.

U četvrtak je u Londonu došlo do žestokog sukoba studenata i policije u vrijeme dok se u britanskom parlamentu raspravljalo o prijedlogu zakonu kojim bi se povisile postojeće školarine u visokom školstvu.

Vezane vijesti

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Prošloga tjedna u Londonu je za javnost otvoren Granary Square, jedan od najvećih urbanih javnih prostora tog tipa u Europi koji će veličinom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika