22.12.2010. / 11:27

Autor: Nacional.hr

'Muška seksualnost': Knjiga za sve koji žele uživati u vođenju ljubavi

Autori McCarthy i Metz, certificirani bračni i seksualni terapeuti, ističu kako spolna želja jest svojstvo ljudskog bića od rođenja do smrti, vještine vođenja ljubavi nisu nagonske, već se razvijaju kroz zdrave stavove, ponašanje i emotivnu bliskost

Nova knjiga u izdanju Profila „Muška seksualnost" namijenjena je svakom modernom muškarcu koji želi istinski uživati u seksu. Autori McCarthy i Metz, certificirani bračni i seksualni terapeuti, ističu kako spolna želja jest svojstvo ljudskog bića od rođenja do smrti, vještine vođenja ljubavi nisu nagonske, već se razvijaju kroz zdrave stavove, ponašanje i emotivnu bliskost. Ova knjiga svojevrsni je priručnik za postizanje potpunog muškog zadovoljstva.

Što je dobar seks? Integriranje intimnosti te pružanje užitka i erotike kako bi se uvećalo vlastito zadovoljstvo i zadovoljstvo partnerice! Autori u ovoj knjizi nude vježbe za razvijanje psihoseksualnih vještina, koje omogućuju ugodu i sigurnost te jačaju spolnu želju, uzbuđenje i orgazam.

„Mediji i marketing prepuni su erotike, ali njome žele samo pridobiti našu pozornost, a ne podučiti nas seksualnom ponašanju. Važno je znati da javno prikazivanje seksa nema gotovo nikakve veze s istinom, jer presudna komponenta seksualnog zdravlja je ispravno razmišljanje o vlastitom tijelu. To je najvažniji razlog zbog kojeg smo napisali ovu knjigu.", poručuju Barry McCarthy i Michael Metz, liječnici i klinički psiholozi, obojica ugledni sveučilišni predavači iz područja psihologije i obiteljske terapije.

Predgovor hrvatskom izdanju napisao je prof. dr. sc. Aleksandar Štulhofer, voditelj katedre za seksologiju Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i član Hrvatskog društva za seksualnu terapiju, koji knjigu preporučuje ženama i kaže: „Muškarci nerijetko žele premalo. Premalo informacija, premalo dodira, premalo opuštenosti i, gotovo paradoksalno, premalo užitka."

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika