23.12.2010. / 20:43

Autor: Martina Čizmić

Bomba i u Oslu: Evakuirali željezničku postaju kod Zračne luke

Policija nije mogla precizirati kada će očevid biti okončan, no poručili su kako će se potruditi da svi putnici sigurno stignu kućama

Putnici su odmah evakuirani (Reuters)Putnici su odmah evakuirani (Reuters)Norveška policija evakuirala je večeras željezničku postaju koja povezuje Zračnu luku Oslo s gradom, nakon što je zaprimila dojavu o postavljenoj bombi, javljaju norveški mediji.

Prema izjavi glasnogovornika Norveških željeznica Daga Svinsaasa, u vlaku je pronađena poruka u kojoj je pisalo kako su postavljeni eksplozivi. Vlak je odmah zaustavljen i evakuiran zajedno sa željezničkom postajom Gardermoen.

Na mjestu događaja su i psi koji će pretražiti vlak u potrazi za eksplozivom. Policija nije mogla precizirati kada će očevid biti okončan, no poručili su kako će se potruditi da svi putnici sigurno stignu kućama.

Iako je promet preusmjeren na druge pravce, putnici i letovi na aerodromu koji se nalazi 30-ak kilometara sjeveroistočno od norveške prijestolnice nisu obustavljeni.

Vezane vijesti

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norveška neprofitna organizacija za zdravstveno i spolno obrazovanje RFSU pozvala je Norvežane na "sex hour" u četvrtak navečer s partnericom ili… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika