13.01.2011. / 10:10

Autor: Nacional.hr

Tipfeler ili nešto više: Na sudsko rješenje o žalbi Mirjane Sanader upisali krivi datum

Sanaderovi odvjetnici i prijatelji komentiraju "šlamperaj" pravosuđa i tvrde kako su i na drugim rješenjima koja su stizala na adresu Sanaderovih bili krivo naznačeni datumi

Mirjana SanaderMirjana SanaderPriča oko žalbe Mirjane Sanader na zaplijenu umjetnina i blokadu računa još se nije stišala, a već se pojavila nova. Naime, obrana bivšeg premijera Ive Sanadera zatražila je od MInistarstva pravosuđa da obavi nadzor nad radom sutkinje zagrebačkog Županijskog suda, Mirjane Kralik, jer je na rješenju kojim su odbijene žalbe Mirjane Sanader i Stevena Vatroslava Brkicha, upisala krivi datum.

Kako piše Večernji list, Mirjana Sanader se na rješenje o blokadi imovine od 9. prosinca žalila 23. prosinca, a njena je žalba na sudu zaprimljena dan poslije, odnosno 24. prosinca. No, u rješenju koje je izvanraspravno vijeće donijelo, stoji kako je sjednica održana isti dan kad je žalba zaprimljena, odnosno 24. prosinca, dok se na kraju navodi datum kada je Mirjana Sanader poslala žalbu, 23. prosinca.

Sanaderovi odvjetnici i prijatelji komentiraju "šlamperaj" pravosuđa i tvrde kako su i na drugim rješenjima koja su stizala na adresu Sanaderovih bili krivo naznačeni datumi. No, upućeniji u rad suda i cijelu priču smatraju da se zapravo radi o najobičnijem tipfeleru prilikom pisanja rješenja.

Vezane vijesti

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Prvi potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Republike Hrvatske Radimir Čačić, optužen za izazivanje prometne nesreće 2010. s dvije poginule… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika