20.01.2011. / 19:54

Autor: Hina

Lukašenko najavio oštre protumjere mogućim sankcijama

"Nećemo se ni pred kim klanjati... To se odnosi na sve koji bi nam pokušali nametnuti pritisak ili blokirati našu zemlju, bile to pojedinačne zemlje ili Europska unija u cjelini", dodao je Lukašenko

Bjeloruski predsjednik Aleksandar LukašenkoBjeloruski predsjednik Aleksandar LukašenkoBjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko u četvrtak je upozorio da će poduzeti oštre mjere protiv zemalja koje bi nametnule sankcije Bjelorusiji nakon njegova spornog ponovnog izbora za predsjednika države, objavili su tamošnji mediji.

"Pokuša li tko uvesti gospodarske ili druge sankcije protiv naše zemlje, mi moramo odmah reagirati i pripremiti protumjere, uključujući i one najoštrije", prenijela je Lukašenkove riječi sa sastanka vlade agencija BelTA.

"Nećemo se ni pred kim klanjati... To se odnosi na sve koji bi nam pokušali nametnuti pritisak ili blokirati našu zemlju, bile to pojedinačne zemlje ili Europska unija u cjelini", dodao je Lukašenko.

Lukašenko, koji je na vlasti od 1994., nije precizirao koje će mjere Minsk poduzeti.

Vezane vijesti

SP u hokeju: Favoriti bez greške

SP u hokeju: Favoriti bez greške

U utorak su na hokejaškom Svjetskom prvenstvu odigrana četiri susreta u kojima su favoriti upisivali sigurne bodove protiv objektivno slabijih… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 21.01.11. 16:10

Propade EU, sada kada im Bjelorusija uvede sankcije...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika