24.01.2011. / 07:00

Autor: Extra

Olja Vori: 'Spremna sam za drugo dijete'

Supruga hrvatskog rukometnog reprezentativca Igora Vorija otkriva da razmišljaju o proširenju obitelji, govori kako njihov sin Petar već ide tatinim stopama i priznaje da bi, kao već iskusna mama, lako mogla odgojiti čak i blizance

Olja VoriOlja VoriDok njen suprug Igor ovih dana s hrvatskom reprezentacijom pokušava izboriti prolaz u završni krug Svjetskog rukometnog prvenstva u Švedskoj, njegova supruga Olja Vori vrijeme provodi u njihovu zagrebačkom domu sa sinčićem Petrom koji je star godinu dana i sedam mjeseci.

Iako je još uvijek malen, razigrani Petar već pokazuje sklonosti ka sportu jer je tijekom snimanja za Extru pokušao dotaknuti sve što imalo podsjeća na loptu.

"Kad odlazimo gledati Igorove utakmice, Petar jedva dočeka kraj kako bi utrčao na teren i zgrabio loptu. Mnogi mi kažu da je Petar najživahnije dijete koje su ikad vidjeli. Ja sam se već navikla na njegov ritam, iako vidim da je drugim mamama ipak možda malo lakše", kazala je Olja Vori za Extri.

Otkrila je kako bi ona i Igor voljeli imati još djece a u novom broju magazina Extra doznajte i kada par planira početi raditi na prinovi.

Vezane vijesti

Rukometna Bundesliga: Sjajni Hrvati u HSV-u

Rukometna Bundesliga: Sjajni Hrvati u HSV-u

U 25. kolu njemačke rukometne lige HSV je na krilima hrvatskih reprezentativaca slavio u svojoj dvorani protiv Hannover-Burgdorfa 34-30. Domagoj… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 24.01.11. 10:49

No sad mi je lakše kad sam ovo čul.
Dajte novinari prestanite s budalaštinama!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika