27.01.2011. / 14:17

Autor: Nacional.hr

Amerikanac pustio taoca u zamjenu za Xbox 360

Prema tvdnjama policije, Allena Begleya je njegov punac Joshua Steel zatočio i fizički napao u svojoj trgovini, nakon što ga je osumnjičio da mu je ukrao prstenje te tražio 245 dolara zauzvrat

Joshua Steel (www.thesmokinggun.com)Joshua Steel (www.thesmokinggun.com)Muškarac iz Tennesseeja, SAD, oteo je svog zeta zbog novčanog dugovanja te ga nakon toga pustio u zamjenu za igraću konzolu Xbox 360. Prema tvdnjama policije, Allena Begleya je njegov punac Joshua Steel zatočio i fizički napao u svojoj trgovini, nakon što ga je osumnjičio da mu je ukrao prstenje te tražio 245 dolara zauzvrat, prenosi portal The Smoking Gun.

Nakon što je Begley negirao počinjenje krađe, Seal ga na prisilo da telefonira prijateljima i članovima obitelji i traži novac. Pošto Beagleyeva obitelj i prijatelji nisu uspijeli sakupiti novac, ponudili su Sealeu Xbox 360 koja vrijedi oko 400 do 500 dolara.

Seal je ponudu prihvatio pa je na lokalnoj benzinskoj postaju napravljena razmjena. Begley je imao masnicu ispod oka i ogrebotine. Seal je nakon razmijene uhićen zbog otmice svog zeta, a uhićen je i Bradley Marshall koji mu je pomagao u otmici.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika