27.01.2011. / 15:10

Autor: Martina Čizmić

NCL Media Grupa donirala računala

NCL Media Grupa donirat će ukupno sedam računala

Profesorica Kristina Čendo i ravnateljica Neda KozinaProfesorica Kristina Čendo i ravnateljica Neda KozinaDanas je NCL Media Grupa donirala dva rabljena računala Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića i još dva Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Računala su preuzele ravnateljica Neda Kozina i Kristina Čendo, profesorica hrvatskog jezika. Gospođa Kozina istaknula je da će računala koristiti svi učenici škole, a posebno članovi novinarske grupe.

Leo Prebanić, voditelj kulturnih djelatnosti CZKIOLeo Prebanić, voditelj kulturnih djelatnosti CZKIO

U ime Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad računala je preuzeo voditelj kulturnih djelatnosti profesor Leo Prebanić, inače voditelj multimedijske radionice u Centru. Zahvalio je na doniranim računalima naglasivši kako će biti korištena u organizaciji multimedijskih radionica za mlade i djecu kao i u organizaciji radionica na engleskom jeziku.

NCL Media Grupa donirat će još dva računala Znanstveno edukativnom centru u Višnjanu koja će ih iskoristiti u svojim radionicama za darovitu djecu dok će još jedno računalo biti donirano udruzi "Blank - filmski inkubator".

Vezane vijesti

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo je hrvatskim korisnicima predstavio dugo očekivane Ultrabook prijenosnike IdeaPad U30 i U410. Lenovo Ultrabook prijenosnici kombiniraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika